Megyei Szaknévsor

Keresés eredménye:  hamvak szállítása tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Brinza Béla Temetkezés Kft.

Irodánk Egerben a kórházhoz közel a Széchenyi utca 76. szám alatt található, ahol kulturált körülmények között várjuk, a segítségért hozzánk forduló hozzátartozókat.
Minden embernek alapvető joga a méltóságteljes végső búcsú és mi ennek érdekében mindent megteszünk, hogy magas színvonalon biztosítsuk ezt a hozzátartozóknak. Bemutatótermünkben kiválaszthatja a szertartáshoz szükséges kellékeket, eljárunk a hatóságoknál és a kórházban, segítünk a szükséges iratok beszerzésében.
Fontosnak tartjuk, hogy Ön nyugodt és tisztességes körülmények között választhasson a vállalkozók között, ezért kérjük, hogy mielőtt dönt, tájékozódjon árainkról és szolgáltatásunk minőségéről irodánkban személyesen, vagy telefonon 06 20/9417-809 számokon.

Tevékenységek:

belföldi halottszállítás, egyházi szertartás, exhumálás, gyászértesítők, hamvak szállítása, hamvasztás, kegytárbolt, kegytárgyak, kereszt, koporsó, koszorúk biztosítása, Koszorúkötés, polgári búcsúztatás, ravatalozás, sírásás, sírhely meghosszabbítás intézése, temetkezés Eger, temetkezési kellékek, temetkezési szolgálat, temetkezési szolgáltatás, urna, temetkezés

Telephelyek, elérhetőségek:

3300 Eger, Széchenyi utca 76.
Telefon: 06 (36) 310–471
Mobil: 06 (20) 9417-809
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat